fbpx
Vad orsakar Lågt AMH värde?

Lågt AMH värde

Anti-Mülleriskt Hormon

Lågt AMH

Nästa alla kvinnor som söker sig till oss har genom gått en fertilitetsutredningen. Många av dess har för lågt AMH-värde, vilket i princip tyder på att fertiliteten är svag. Men den vanliga sjukvården har inte riktigt bra förklaring eller lösning för det. Den vanligaste förklaringen man får är att patienten är för gammal. Men hur kan man vara för gammal när man är runt 30 år? Genom att studiera flera hundra fall har vi sett ett samband mellan AMH värde och bakomliggande orsak. 

Anna-Karin A. hade uppreppande missfall och blev hjälpt!

”För exakt ett år sedan kontaktade jag er efter att ha drabbats av missfall för andra gången, båda i v.9. Jag påbörjade en behandling hos er för att stärka kroppen och efter 10 gånger var min kropp redo och jag blev gravid direkt. Jag valde då att gå några gånger till för att stärka kroppen ytterligare under de kritiska veckorna.

Söndagen den 14/6 kom vår dotter till världen och jag vill verkligen tacka er för all hjälp! Jag är helt övertygad om att er hjälp med att balansera och stärka min kropp har resulterat i en hälsosam och fullgången graviditet. Stort tack!”

Vänliga hälsningar,
Anna-Karin A.

Läs om 100 andra som har lyckas bli gravida eller läs mer om vår online tjänst