fbpx
Örter för infertilitet

Om oss

InfertilityAid grundades av Dr Minqi Yang och Jihua Liu.

Vi upptäckte att de flesta som inte kan bli gravid har problem med sin hälsa både på fysisk och mentalt. Det måste återtällas för att man ska lyckas med att bli gravid. Det gäller både för IVF och naturlig graviditet.

Se vår fertilitetscoach berättar om hur graviditet hänger ihop med den allmänna hälsan.

Spela videoklipp

Från klinisk observation till fungerade program

Vi har tillbringat mer än tolv år på att undersöka patienter med infertilitetsproblem i syfte att hitta en effektiv behandlingsmetod. 

Från de 250+ lyckade graviditeterna samlade vi erfarenhet om de typiska kliniska symtommönster hos infertilitetspatienter.

Med denna information har vi kunna tillämpa kinesisk medicinsk tusenårig kunskap på ett modernt sätt där vi kan identifiera patientens specifika orsak till infertilitet med hög precision.

Vi använder sedan kinesisk örter för att återbalansera kroppen, vilket har visat sig vara extremt effektivt för att stärka fertiliteten.

Idag är vår system välutvecklad och hjälpt patienter med infertilitetsproblem över hela världen.

Dr Minqi Yang

Dr Minqi Yang är mycket respekterat doktor av hennes patienter världenöver. 1986 blev hon överläkare på Kinas preshe became attending phicision in Chinas främsta sjukhus Tongji university hospital. Hon startade sin första klinik i Sverige 1996 och har sedan dess behandlat tusentals patienter med goda resultat. Minqi Yang är utbildad inom både västerländsk och kinesisk medicin.

”Det bästa jag vet är när en patient ringer och säger att Jag är Gravid!” – DR Minqi Yang

Jihua Liu

Jihua, är civilingenjör i Biokemi från Lunds Tekniska Högskolan. Hon har forskat i USA på school of pharmacy i university of Noth Carolina. Hon har sedan jobbat inom läkemedelindistrin i mer än 13 år. Under tiden har hon även jobbat med kinesisk medicin och fertilitet. InfertilityAid är en kombination av hennes erfarenhet från läkemedelsindustrin och österländsk medicin.

”Intertilitet är definitivt ett av de områden där österländsk medicin kan göra stora skillnader när IVF inte fungerar!” – Jihua Liu

Här finns det mer information om tjänster vi erbjuder