fbpx
Få din behandling direkt hos oss!

Återkommande svampinfektion

Hur kan man bli av med det permanent?

Viktigt behandla svampinfektioner då det påverkar fertiliteten

Det är viktigt att behandla vaginal svampfektion eftersom det påverkar fertiliteten starkt. Med infektionen igång är det i princip omöjligt att bli gravid eller ha ett normalt sexliv.

Problemet är dock inte candida i sig utan det är din egen kropp som främjar den. Därför är det mycket ineffektivt att försöka döda svampen. Det första fenomenet som inträffar före en allvarlig svampinfektion är massiva flöde av flyttningar från slidan. En alltför fuktigmiljö främjar svampar att växa. Följt av svamparna tar över och gör din vaginal torr och skrapig.

Vår metod är att kontrollera fukten genom att balansera meridianen i magen och mjälten och återbalansera din hormonnivå som styrs av lever- och njure-meridianen. Vi använder också ett växtbaserat örtserum som lokalt minskar inflammation i slidan, som också återuppbyggar slemhinnor igen. När balansen återställs kan patienten bli av med problemet permanent. 
• Oregelbunden mens
• Stark mensvärk
• Mental press som tex depression, ångest eller stress
• Återkommande svampinfektion (Läs mer) hur kan man vara för gammal när man är runt 30 år? Genom att studiera flera hundra fall har vi sett ett samband mellan AMH värde och bakomliggande orsak. 

Läs om 100 andra som har lyckas bli gravida eller läs mer om vår online tjänst