Online tjänst

Vi kan hjälpa dig oavsett var du befinner dig

Vad går behandlingen ut på?

Vårt yttersta mål är att förbereda din kropp och ditt sinne för fertilitet.

Vi börjar med att kartlägga din obalans som gör att du har lägre fertilitet än normalt. Vi skräddarsyr sedan behandlingar för dig för att öka din fertilitet och din allmänna hälsa.

Behandlingen vi tillämpar är traditionell kinesisk örtmedicin. För kvinnor mellan 30-40 år är en behandling tid vanligtvis 10 veckor. Under de tio veckorna upplever de flesta kvinnor att deras menstruation, energinivå och humör förbättras avsevärt.

Behandlingen kan börja när som helst i din menstruationscykel eftersom vi kommer att justera örtereceptet enligt din cykel.

All kommunikation är onlinebaserad och örterna skickas till dig.
Om du vill träffa oss är du välkommen att besöka DrYangs klinik

Behandlingsprocess

Steg 1

Ge oss information om dig

Vi kommer att skicka ett detaljerat webbformulär på ca. 100 frågor. Svara på dessa frågor och skicka tillbaka informationen till oss.

Steg 2

Vi återkommer med diagnos och förslag på behandling

Vi kommer att systematisk gå igenom dina svar och sedan ge dig en utförlig utredning och diagnos om varför du inte blivit gravid tidigare och ge dig förslag på behandling.

Steg 3

Örterna skickas till dig

Personliga örtrecept tas fram, grundat på den diagnos som du har fått. Vi sammanställer örterna enligt receptet. Du får örterna och instruktionerna hemskickat till dig.

Steg 4

Uppföljning

Efter 10 dagars örtbehandling rapporterar du till oss hur du mår via vår frågorformulär. Utifrån det uppdaterar vi diagnosen och skriver ut ett nytt örtrecept som ska vidare förbättra ditt hälsotillstånd. 

För mer information om kinesiska örter eller om du vill träffa oss

Kontakta oss!

Vi kan hjälpa dig oavsett vart du än befinner dig