fbpx

Bästa sättet att få tvillingar

Det är riktigt gulligt med tvillingar men det är ju svårt att styra kroppen dit. Bland våra patienter så har det faktiskt skett flera gånger. Det handlar om att man ska ha riktigt stark kroppen den månad och sedan stimulerar man äggblåsorna så att det bildas riktigt många ägg. Då kan kroppen få flera ägg att lossa på samma månad. När man ha flera ägg som lossar så finns det ju chans att flera befruktas!

Annars kan man ju alltid göra IVF utomlands där dem placerar in flera ägg samtidigt. Nedan ser ni en trilling familj som gick hos oss för att förbättra hälsan och sedan åkte till Turkiet för att genomföra IVF. Läkarna i Turkiet placerade in fyra embryo för att de trodde att endast en skulle överleva men resultat blev att alla fyra överlevde. IVF läkaren där plockade ut ett och tre fick växa vidare och alla tre blev super fina barn!

– Ji Liu, Fertilitetsexpert på InfertilityAid –